Hos Maglemose Æg sælger vi udelukkende økologiske fynske græsæg og det gør vi af den simple årsag at vi lægger meget vægt på dyrevelfærden, og at hønsene har det godt og derudover er det en kæmpe fornøjelse at arbejde med de rolige og omgængelige høns. 

Græsæg fungere således at hønsene går på græs, og bor i mobile hønsehuse på græsmarken. Vi har flere kunder som beskriver vores græsæg som de bedste æg de nogensinde har smagt, og vi afsætter størstedelen af vores æg til restauranter. 

Græsæggene har mere smag end almindelige æg, og blommen er mere gul ved græsæg frem for almindelige æg, årsagen til dette kommer fra græs proteinet som hønsene spiser. 

Hvorfor græsæg? 

Vi sætter en stor ære i at være med til at forbedre dyrevelfærden og derfor har vi valgt at, vores høns skal have en masse plads og at de skal have adgang til græs som deres naturlige foder. 

Græsset giver æggene den unikke smag samt en mere gul blomme, og på samme tid har hønsene langt bedre levevilkår. Hønsene lever i et mobilt staldsystem så de kan blive flyttet rundt hver 8-14 dag, så de har nyt frisk græs tilgængeligt. Hvilket giver hønsene en høj grad af dyrevelfærd. 

Vi indsamler æggene hver dag og de bliver derefter pakket i eget pakkeri.