Hos Maglemose Æg går vi meget op i at leverer økologi til vores kunder, med økologi menes der at vi går op i at samarbejde med naturen om at give dyrene det liv de fortjener, og derfor ligger vi rigtig stor vægt på at, dyrene har det godt. 

Økologi betyder at dyrevelfærden er i top og at vi ikke anvender sprøjtemidler eller kunstgødning. Derfor er vores græsæg også udelukkende økologiske fordi at hønsene kun går på marker hvor jorden ikke bliver tilført kunstgødning.

Økologisk hele vejen igennem 

En af fordelene ved at, vælge økologisk frem for andet er helt klart smagen i fødevaren man får fra økologiske landbrug. 

Økologi er godt for mange ting, men også for dig som forbruger er økologi rigtig godt, når du spiser økologisk udsættes du ikke for den samme mængde tilsætningsstoffer eller sprøjtemidler som du normalt udsætter kroppen for når du spiser konventionelle fødevarer. 

Hos Maglemose Æg vil vi være med til at bidrage til en mere økologisk og bæredygtig tilværelse, både for dig som vores kunde, men også for dyrenes skyld - da økologi er lig med bedre dyrevelfærd.